Informatie
Alle ins en outs van de Representin APP!
Over de APP

Representin is dé uitgaansagenda van Limburg! Sinds 2012 en vanaf 2019 in de vorm van een handige app die te downloaden is in zowel de Apple als de Play Store. De app is geheel gratis en geschikt voor alle leeftijden. De app heeft een divers aanbod; denk aan party’s in clubs/discotheken, events, festivals, markten, braderieën, markten, meetings, concerten, culinaire evenementen, kermissen, meetings, wedstrijden, voetbaloverzichten en allerlei soorten uitjes zoals; bowlingcentra, shishalounges, speeltuinen, pret- en attractieparken, horeca, sauna’s, zwembaden, winkelcentra, etc.

Kortom; genoeg tips om te gaan ondernemen; alleen, met partner, met het gezin en/of met vrienden/kennissen.

De app is zowel voor jongeren als voor volwassenen interessant, vanwege het genoemde veelzijdige aanbod dat voor alle leeftijden aantrekkelijk is. Bij alle items die in de agenda staan, wordt zoveel mogelijk informatie gedeeld, denk hierbij aan informatie over het event of uitje, het tijdstip, de locatie, een routebeschrijving, een website/ticketlink, een foto en/of video. Op basis van deze informatie kan een goede inschatting worden gemaakt of het

event of uitje aansluit op de wensen en behoeften van dat moment.

Winacties! Voor vele events en uitjes hebben wij regelmatig interessante winacties online, waaraan de appgebruikers kunnen meedoen en kans maken op tickets, consumpties en/of andere leuke prijzen.

Naast een gokje wagen om te winnen, kun je ook op safe spelen; in de app vind je onze shop waarin tickets kunnen worden gekocht voor events en/of uitjes een goedkopere prijs dan regulier.

Jouw gegevens

Zoals hierboven genoemd is de app geheel gratis. Dit betekent dat appgebruikers zonder kosten van de app en alle daarbij behorende faciliteiten gebruik kunnen maken.

Om gebruik te kunnen maken van de app en de daarbij horende faciliteiten is het wel vereist dat je een account aan maakt. Dit is vereist omdat ons dit inzicht geeft in welke mensen onze app gebruiken, zodat wij – op basis van deze informatie - de app nog beter kunnen maken.

Je kunt op verschillende manieren een account aanmaken; via ons eigen formulier, via Facebook,

via Google en via Apple Login. Volop mogelijkheden om het jou gemakkelijk te maken. De volgende gegevens worden vervolgens door ons verzameld; jouw naam, email, geslacht en profielfoto.

Wij verkopen géén gegevens door aan derden! Met andere woorden; jouw gegevens blijven enkel en alleen bij ons en gaan nergens anders naar toe.

Of het mogelijk is om gebruik te maken van de app, zonder een account aan te maken? Nee, dat is niet mogelijk helaas. Wij hopen op jouw begrip

hiervoor en willen nogmaals benadrukken dat wij alle verzamelde gegevens puur gebruiken voor onderzoek ter verbetering van de app, waar jij uiteindelijk profijt van hebt.

Mocht jij een account hebben aangemaakt en ben je het niet eens met welke gegevens wij verzamelen of waarvoor wij het gebruiken? Dan kun je contact met ons opnemen om jouw account uit ons systeem te laten verwijderen. Zodra wij jouw account uit ons systeem verwijderen, zijn jouw gegevens ook voorgoed en definitief verwijderd en niet meer terug te halen.Abonneer en blijf op de hoogte!