Terug naar nieuwsartikelen

Jan Smeets stopt als directeur van Pinkpop
Geplaatst op dinsdag 22 september om 10:41 uur
Jan Smeets stopt als directeur van Pinkpop
Jan Smeets heeft in een officiële videoboodschap op de website van Pinkpop laten weten dat hij stopt als directeur van het festival. Volgens de 75-jarige Smeets zijn corona en gezondheidsklachten de reden dat hij nu het stokje overdraagt.

De stichter van het festival nam de afgelopen periode de tijd om na te denken over zijn toekomst. “Ik heb altijd geroepen ‘Pinkpop gaat altijd door’, maar een pandemie zoals nu had ik mij nooit kunnen voorstellen. Maar het is zoals het is. Er waren dit jaar geen festivals. Dus ook geen Pinkpop.”

Raad en daad
Het vaste team van Smeets gaat door met de organisatie van het Pinkpop festival en zal in samenwerking met MOJO, het bedrijf dat al vanaf 1986 verantwoordelijk is voor de programmering, het festival voor de toekomst waarborgen. Smeets: “Ik ben ontzettend trots op alle 2,8 miljoen bezoekers, crew, leveranciers, sponsoren, partners, artiesten, de kijkers thuis en alle Pinkpop baby’s. Zonder jullie had ik van mijn hobby nooit mijn werk kunnen maken. Ik heb alle vertrouwen in mijn vaste team en ondanks dat ik een stapje terug doe zijn zij nog lang niet van mij af. Ik zie jullie allemaal heel graag op de 51e editie van Pinkpop.” Smeets is wel bereid om zijn team met raad en daad bij te blijven te staan.
Bron: Wijlimburg.nl

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!