Terug naar nieuwsartikelen

Kaartverkoop Pinkpop: Mensen wachten ontwikkelingen af
Geplaatst op maandag 8 november om 10:13 uur
Kaartverkoop Pinkpop: Mensen wachten ontwikkelingen af
Met namen als Metallica en Pearl Jam op het programma, was het onder normale omstandigheden geen verrassing geweest als Pinkpop was uitverkocht. Toch zijn er nog weekendkaarten en tickets voor zaterdag en zondag te krijgen.

"Alleen de vrijdagkaarten zijn weg", zegt festivalmanager Niek Murray op L1 Radio.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het driedaagse festival in Landgraaf is vrijdagochtend opnieuw gestart. Het lijkt er sterk op dat festivalgangers in deze onzekere tijden de kat uit de boom kijken. Toch zijn er ook veel mensen die er juist weer zin in hebben. "Je ziet dat mensen de ontwikkelingen afwachten, maar we hebben er vertrouwen in dat alles goed komt", zegt hij. "Alles kan. Dat hebben we vorig jaar wel gezien. We houden overal rekening mee."

Headliners
Vorige week heeft het festival Imagine Dragons aangekondigd als derde headliner voor de 51ste editie. De band sluit de zondag af. De andere headliners zijn Metallica en Pearl Jam. Eerstgenoemde sluit vrijdag 17 juni af en de band rondom Eddie Vedder een dag later. De vrijdag is al uitverkocht.

Verder zijn onder anderen ook Queens of the Stone Age, Deftones, Nile Rodgers & CHIC en metalband Nightwish, onder leiding van de in Beegden opgegroeide Floor Jansen, geboekt.

Corona
De 51ste editie van Pinkpop kon dit jaar niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Door de toen geldende coronamaatregelen was het voor de organisatie onhaalbaar om in juni een goed programma te presenteren. Ook in 2020 moesten Pinkpopliefhebbers teleurgesteld worden.

Foto: 1Limburg.nl
Bron: 1Limburg.nl
Abonneer en blijf op de hoogte!

Kamer van Koophandel 60974303  |  085 - 060 3500  |  Adverteren  |  Werken bij ons?