Terug naar nieuwsartikelen

Graspop organiseert grootste indoor metalparty ter wereld
Geplaatst op donderdag 21 oktober om 13:47 uur
Graspop organiseert grootste indoor metalparty ter wereld
Graspop Metal Meeting komt met iets nieuws genaamd Graspop Metal Moose. In februari 2022 wordt het Sportpaleis gevuld met metalhead die losgaan op de grootste indoor metalparty ter wereld!

Na twee jaar afwezigheid verwacht de organisatie van Graspop komende zomer eindelijk de 25e editie van het festival te organiseren. Met een line-up waar je u tegen zegt. Helaas is het pas oktober en moeten de Graspop-liefhebbers nog ruim een halfjaar wachten tot ze de heilige grond in Dessel kunnen betreden.

Om dat wachten iets dragelijker te maken komt de organisatie nu met een indoor metalparty. 20 februari vindt Graspop Metalmoose plaats in het Sportpaleis in Antwerpen. Verschillende dj’s, tribute bands en special guests zullen de duizenden metal liefhebbers van 15:00 – 00:00 vermaken. De line-up is vooralsnog geheim. Deze wordt op een later moment bekendgemaakt. De kaartverkoop is van start gegaan op donderdag 7 oktober om 10:00 uur. Reguliere tickets kosten € 45,- per stuk. Wie een V.IP. ticket wil bemachtigen, zal € 135 euro moeten neerleggen.

Wat te verwachten
Tijdens Graspop Metal Moose kun je meebrullen met echte rock- en metalklassiekers die je tot middernacht voorgeschoteld krijgt. Daarnaast is er ook de Moose Bar indoor skihut voor een onvergetelijke après-ski sfeer. Om je dorst te lessen kun je terecht bij de lopende bar van 150 meter of bij de drie centrale bars op het middenplein waar een overvloed aan halve liters bier en shotjes verkrijgbaar zijn. Naast muziek en drank is er ook aan special effects, vuur, dansers en skiliften gedacht.

Graspop Metal Moose
Graspop Metal Moose is de grootste indoor metalparty ter wereld. Het wordt georganiseerd door de organisatie van Graspop. Komend jaar vindt de eerste editie van Graspop Metal Moose plaats in februari. Of het een terugkerend evenement zal zijn is nog onbekend. Er komen verschillende dj’s, tribute bands en special guests optreden. Wie op de line-up staat zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Locatie: Sportpaleis, Antwerpen
Datum: 20 februari 2022
Tickets: Reguliere tickets kosten € 45,- en V.I.P. tickets € 135,-.
De tickets zijn vanaf 7 oktober om 10:00 uur in de verkoop gegaan.

Foto: Graspop.be

Bezoek de website van Graspop Metal Moose
Bron: Festileaks.com

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!

Kamer van Koophandel 60974303  |  085 - 060 3500  |  Adverteren  |  Werken bij ons?