Terug naar nieuwsartikelen

Stichting Bospop presenteert FestiFallz
Geplaatst op woensdag 29 september om 15:53 uur
Stichting Bospop presenteert FestiFallz
Op 8, 9 en 10 oktober 2021 zal een nieuw evenement genaamd FestiFallz plaatsvinden in Weert met optredens van de beste Nederlandse pop rock bands met o.a. Within Temptation, BLF, Guus Meeuwis, Danny Vera, Racoon, Di-rect, Maan, Nona, DeWolff, Son Mieux en nog vele anderen.

Het was even spannend maar vorige week ontvingen we het definitieve groene licht van de overheid voor de organisatie van ons nieuwe evenement. Met een fantastische line-up treedt FestiFallz in de voetsporen van zijn grote Bospop broer. Toch kent het muziekfestival een andere insteek en is kleinschaliger opgezet met een bijna intieme sfeer. FestiFallz vindt plaats in een grote tent op het bekende oude Bospopterrein: Sportpark Boshoven in Weert. Vrijdag 8 oktober gaan we om 17.00 uur open, zaterdag 9 en zondag 10 oktober om 13.00 uur.

Dus heb je Groots met een zachte G ook zo gemist deze zomer en was de Vrienden van Amstel deze winter een no-go, kom dan zeker op 8, 9 en 10 oktober 2021 naar Weert. We hebben heel bekend Nederland op ons podium, verdeeld over drie festivaldagen. Het belooft echt een feest te worden, want de artiesten staan te popelen om weer het podium op te gaan!
Bron: Limburg24.nl

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!

Kamer van Koophandel 60974303  |  085 - 060 3500  |  Adverteren  |  Werken bij ons?