Terug naar nieuwsartikelen

Dancefestival Neverland keert terug: Stapje kleiner
Geplaatst op zaterdag 20 februari om 14:39 uur
Dancefestival Neverland keert terug: Stapje kleiner
Dancefestival Neverland maakt een doorstart. De organisatie wil deze zomer een festival organiseren.

"We gaan een stapje kleiner, maar gaan wel voor dezelfde kwaliteit en beleving", zegt Tim Italiaander van Neverland.

Eerste editie
Neverland werd in juli 2018 voor het eerst op het Megalandterrein in Landgraaf gehouden. De organisatie hoopte uit te groeien tot een Nederlandse variant op het Belgische mega-festival Tomorrowland. En daarom werd meteen hoog ingezet met artiesten als Steve Aoki en een gelikte reclamecampagne. Toch bleef het aantal bezoekers steken op zo'n 15.000.

De tweede editie werd een jaar later afgeblazen. Voor dat jaar stonden onder meer Benny Rodrigues en Dr. Lektroluv op het affiche. Ook was het de bedoeling dat er een camping voor de festivalgangers zou komen.

Rentree
Deze zomer moet het festival zijn rentree maken. "Het liefst willen we het festival op dezelfde locatie organiseren, maar daarover zijn we nog in gesprek. We hebben eventueel een plan B klaarliggen", vertelt Italiaander. De organisator weet dat het vanwege het coronavirus een lastig jaar is voor de festivalwereld. "Daarom kunnen we er ook nog niet al te veel over vertellen. We hebben een datum, maar die delen we nog niet."

Ambities
Hoewel Neverland deze keer kleiner gaat zijn dan de eerste editie blijven de ambities hoog. "We doen nu een paar stapjes terug om vervolgens weer te groeien. We gaan bouwen en hopen zo weer groot te worden", aldus Italiaander.

De kaartverkoop gaat over een paar weken van start. Via Facebook kunnen liefhebbers zich al inschrijven.
Bron: 1Limburg.nl

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!