Terug naar nieuwsartikelen

Online Pinkpop Quiz op vrijdag 19 juni 2020
Geplaatst op vrijdag 5 juni om 22:42 uur
Online Pinkpop Quiz op vrijdag 19 juni 2020
Dit jaar geen Pinkpop. Gelukkig steken de organisatoren en de mensen van KINK hun koppen bij elkaar. Op vrijdag 19 juni vindt de online Pinkpop Quiz plaats, gevolgd door een KINK-afterparty. Zo kunnen we dat weekend toch nog een beetje genieten van het festival. De quiz is volledig gratis en je maakt kans op geweldige prijzen, o.a. een Backstagetour op Pinkpop 2021. De teams bestaan uit maximum vier personen.

Wil jij je team inschrijven? Doe dit dan uiterlijk voor maandag 15 juni. Wie weet word jij dan bekroond tot de ware Pinkpop-kenner.

Ook zijn de eerste twee namen voor het Limburgse festival al reeds bekendgemaakt. Zo zijn Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots volgend jaar weer van de partij. Welke artiesten het voorbeeld van de twee bovenstaande volgen, is nog niet bekend. Wel hebben we in ons geruchtenoverzicht een aantal kanshebbers klaarstaan.

Pinkpop 2021
Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. Deze zomer zouden onder andere Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns Ní Roses op de planken van het Limburgse festival staan. Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots keren terug voor de editie in 2021.
Bron: Festileaks.com

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!