Terug naar nieuwsartikelen

Plannen voor drive-in festivalterrein bij vliegveld Beek
Geplaatst op vrijdag 5 juni om 14:06 uur
Plannen voor drive-in festivalterrein bij vliegveld Beek
Aan de rand van Maastricht Aachen Airport komt deze zomer mogelijk een drive-in festivalterrein. Liefhebbers kunnen dan vanuit hun auto genieten van djís, bands, films, toneel of theater.

Het is een idee van de organisatoren van 90's Forever Outdoor, een festival dat jaarlijks plaatsvindt bij het vliegveld in Beek.

Festivalterrein
Op het 'festivalterrein' is plek voor ruim 250 auto's. De show of voorstelling is via een FM-frequentie te beluisteren of te volgen. Op het terrein moet ook een groot scherm verrijzen zodat iedereen alles goed kan zien. De organisatie hoopt medio juli van start te kunnen gaan. "Als natuurlijk vanuit Den Haag meer ruimte komt voor dit soort creatieve initiatieven en de betrokken partijen het idee blijven omarmen", zegt Sander Lataster van de organisatie.

Belgisch idee
Het idee voor een drive-in festivalterrein komt vanuit BelgiŽ. Daar is al een dergelijk concept - Beat Park genaamd - bedacht. Niet alleen de organisatie van CargoFest hoopt dit naar Nederland te halen. Ook andere festivalorganisatoren houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Bron: L1.nl

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!