Terug naar nieuwsartikelen

The Drive-In Cinema komt eind juni naar Limburg
Geplaatst op vrijdag 15 mei om 14:39 uur
The Drive-In Cinema komt eind juni naar Limburg
Verveling is je de baas. De puzzles zijn gelegd, FaceTime heeft overuren gedraaid, de boekenkast is van voor naar achter uitgelezen en je huiskamer lijkt onderhand op een gym… Maar wat nou als je op een veilige manier er toch even uit kan!? The Popup Cinema brengt de bioscoop naar jou toe zodat je even kan ontsnappen aan al je huiselijke avonturen.

De organisatie vind plaats op unieke locaties door heel het land, waaronder in Limburg. De exacte locatie is nog niet bekend gemaakt door de organisatie. De Limburg editie staat op de Facebookpagina gepland vanaf 26 juni 2020 om 20:00 uur, maar tevens wordt vermeld dat dit nog kan veranderen.

Uiteraard worden de maatregelen conform het RIVM streng nageleefd. Zo mogen er maximaal twee personen in één voertuig, mag het voertuig alleen verlaten worden in noodgevallen en moeten de instructies van de parkeer instructeurs strikt worden opgevolgd.

Er worden verschillende films uitgezonden; de nieuwste releases, all time classics, romance (voor de koppeltjes onder ons) en films voor de kleintjes en bij binnenkomst krijg je een bak popcorn.

Wil jij mee doen aan dit avontuur? Pre-register tijdig via de officiële website.

Ga naar de officiële website

Blijf op de hoogte van events en uitjes bij jou in de buurt!
Download onze app!

Download in de Apple store!Download in de Google Playstore!
Abonneer en blijf op de hoogte!